Ensimmäinen ultra on takana. Siellähän se pieni oli, juuri siellä missä pitääkin. Kaveri oli 56 mm pitkä päästä peppuun. Vastasi kuulemma viikkoja 12+2. Niskaturvotus oli 1,0, joka on hyvä asia. Verikokeella kävin kuitenkin vielä ultran jälkeen. Jostain kumman syystä lähes kaikki pelot jäi sen ultran jälkeen ;-)

Palatakseni vielä näihin pituuden vastaaviin viikkoihin. Mikäli nuo viikot pitäisi paikkansa olisi meidän pieni 3 pv vanhempi mitä olemme kuukautisista laskeneet. Tuo 3 pv tarkottaisi sitä, että kaveri olisi saanut alkunsa ennen yhdyntää ;-) Heh, kuka ton kaverin isä on? Ei kai leikki leikkinä. Me jatketaan edelleen samoilla viikkolukemilla mitä tähänkin asti. Pituutta vaan on sitten kaverilla vähän enemmän.

Sain pitkän liuskan kuvia pienestä. Oli kuvaa kun se heilutti pienellä kätösellään, haukotteli (äitiinsä tullut), nosteli peffaa ja saatiin myös 3D ja 4D kuviakin. Voi mahdoton se on ihan mini vauva. Seuraava ultra kuulemma vko 18. Hmm... aika pian. Verrattuna tähän alkuviikkojen odotteluun. Ensisynnyttäjät saavat kuulemma kolmannen ultran synnytystapa-arvioinnin yhteydessä. Näitä odotellessa...