Eilen illalla oli kupu niin turvoksissa  ja tuonne alas oikeelle pisti, että piti pötkötellä kun töistä kotiin pääsin. Tälläkin hetkellä istuskelen töissä napit auki kun ahistaa. Tänään täytyy työpäivän jälkeen suunnata tuohon lähimpään ostoskeskukseen kattomaan josko löytäisin jotain mukavia mammapöksyjä. Farkkuja en voi enää edes ajatella ja nämä yhdet passelit pitäis välillä pestä. Tissitkin rupee jo sen verran tursuumaan, että tiukempi paita näyttää jo koomiselta.

Piipahdin myös apteekissa ostoksilla eilen. Alakerrassa ei kaik ole ihan kondiksessa, joten piti käydä ostamassa maitohappopakteereita, olikohan jotain Gynocapseja vai mitä lie. Pakkausselosteessa ei ollut mitään mainintaa raskauden aikaisesta käytöstä, joten uskaltauduin sitä ostamaan. Mikäli joku tietää, ettei niitä sovi käyttää voi ystävällisesti nakata lyhkäsellä kommentilla. Canestenia ei ilmeisesti saa käyttää ensimmäisen 3 kk aikana ilman lekurin lupaa. Unohdin tyystin Renniet sillä niitä minun ei ole tarvinnut koskaan suuhuni pistää. Eilen siinä pötkötellessä oisin yhden voinu sipasta.

Nytkös niitä, edes jonkin moisia, oireita rupee ilmenemään. Näistä en valita, sillä pahoinvointia ei ole edelleenkään ollut, enkä moista edes halua.