Nyt on kaveri kasvanut siihen malliin, että elämöinti tuntuu samanaikaisesti sekä navan korkeudella että alakerrassa. Varsin outo tuntemus. Hää osaa myös vinoilla isällensä. Iskä kun laittaa käden masun päälle ollaan ihan hiiren hiljaa ja iskän luovutettua alkaa taas normi mylläys.

Ostettiin toiseen pinnasänkyyn patja. Voi veljet, että sitä valikoimaa on melkoisesti, mitä tulee peittoihin ja patjoihin. Peittojakin on niin montaa eri kokovaihtoehtoa, että eipä sitä tiedä mitä ostais. Tarttis siinä kohtaa vähän ajatella niitä pussilakanoidenkin kokoja. Täytyy varmaan pyyhkiä pölyt koneen päältä ja ruveta itte niitä ompeleen. Isännän vauva-ajoista on tallella rottinkinen vauvan sänky ja sekin tarttis vähän pehmustaa ja varmaan vähän päällystääkin. Kun vaan jossain vaiheessa olisi aikaa....

Närästyskin on saapunut seuraksi aina silloin tällöin. Laitettakoon korvan taakse, että valkosipulikermaperunoita ei tarttis montuun upottaa. Se on ainakin varmasti siirtynyt kiellettyjen listalle. Muita aineksia tarkkaillaan. Todettakoon kuitenkin, että tässä kohtaa ei runsaasti maustetut sapuskat kuitenkaan aiheuta happoja. Hyvä niin, sillä meidän perheen kokki rakastaa mausteita.