Pari kertaa olen ollut tuntevinani jonkun molskauksen ja muksauksen masussa. Se kun tulee vaan kerran niin ei sitä tiedä onko se liikettä vai suoliston elämää. Lisää niitä odotellessa.

Neuvolassakin tuli taas käytyä. Maha on kasvanut jonkin verti ja kohtu ylettyy nyt napaan. Terkka vähän meinas josko se olisi vanhempi, mutta kun mä tiedän ettei se ole mahdollista, joten sieltä on vaan tulossa jättiläinen - isäänsä tullut pituus suunnassa ja äitiinsä leveytensä puolesta. Hb ok, kus ok, sydän lyö, painoo on tullu :), verenpaineet lähes ok - yläpaine hiukka matala. Tästä ilmeisesti johtunee kun on pari kertaa meinannut maailma pimentyä. Kaupassa se ei ollut niin mukavaa.

Enää ei ole kovinkaan pitkä aika rakenneultraan, jolloin toivottavasti selvinnee kumpi siellä köllöttää - terveenä ja sopusuhtaisena, toivottavasti. Seuraavalla neuvola käynnillä sitten taas saa paperit Kelaa varten. Kohta siis puolessavälissä mennään. Alussa tuntui ettei viikot kulu, mutta nyt kun raskauden jo näkee ja tuntee, niin aikahan on mennyt lopulta varsin nopsaan.