Ottaa muuten vähän kupoliin kun tosa sivulla nuo päivämäärät on kaksin kappalein. Toista kun koittaa poistaa tulee pelkkää erroria. Olkoot p**kele.

Eilen tuli taas tongittua toinen vauvanvaatelaatikko minkä isäntä löys varastosta. En ees muistanut, että niitä oli kaksi. Kaikki vaatteet oli sinistä ja poikamaista lukuunottamatta paria valkoista bodya ja kalsarii. Jos tuolla köllöttelee tyttö niin eipähän tule puettua mihinkään kovin hempeisiin.

Mä en voi lakata ihmettelemästä tätä syömisen määrää. Eilenkin kun pääsin kotiin niin heti parit voikkarit kehiin. Sitten jo riisipuuron himokin oli niin senkin sujautin tulelle ja piti sitäkin kulhollinen vetästä. Parin tunnin päästä sitten jo isännän tekemää päivällistä kauhiat satsit. Huh. Aamulla onkin jo taas kauhia nälkä.

Hieman aikaista kyllä, mutta olen tota vakuutusasiaakin ajatellut. Jotkut vakuutusyhtiöt tarjoavat vakuutusta joka olisi voimassa vasta kun lapsi täyttää 2kk. Joku olisi vakuutus joidenkin vammojen tai vammaisuuden varalle, mikä tulisi ottaa ennen syntymää. Joku taas vakuutus mikä sitten korvaisi sairaskulut ym. ja olisi otettava ennen syntymää. Noh, juurikin tällaisen vakuutuksen haluaisin, joten se karsii pari yhtiötä heti kärjestä. Mutta mitenkä vaikeaa onkaan noiden kakkien ehtojen vertailu, huh. Mitenkäs te muut olette oikeen vakuutukseenne päätyneet? Hintahan on sellainen, että sitä ei oikein voi verrata sillä se on paljolti riippuvainen keskittämisistä. Inhoon tällasia pähkäilyjä ja vääntämisiä.

Olen lukenut kaiken maailman raskausblogeja, mutta nyt törmäsin yhteen joka on täyttä asiaa. Olen meinaan lukenut paljon blogeista synnytyskertomuksia ja jotkut ovat todella saaneet mut epäilemään kykyäni tähänkin hommaan. En kuitenkaan pelkää synnytystä, ainakaan vielä. Jotku jotka todella pelkäävät voisivat saada ehkä uskoa omiin kykyihinsä lukemalla tätä blogia. Siellä on kyllä paljon kaikkia vinkkejä. Suosittelen.