Nyt ollaan siirrytty taas uusille kuukausille. Vatsa on tässä vaiheessa taas ottanut kasvupyrähdyksen ja on sen verti iso, että uunin pesu aiheuttaa varsin paljon ähinää. Kokeiltu on.

Mukulalla lienee välillä jotain omaa hauskaa. Se köllii poikittain ja ottaa välillä jaloilla vauhtia toisesta sivusta ja tökkäsee päällään toiseen sivuun - ihan niin kuin trampoliinissa olis poikesin. Sen lisäksi on sitä normi möyrimistä, jonka varmaan vaan odotetaan voimistuvan.

Oli tässä taas päivänä eräänä outo paine mahassa kun kaupassa käpöttelin. Oletan nyt, että siinä oli supistelusta kyse sillä vatsa oli aikalailla kovana ja piti kävellä kun ankka pienessä etukumarassa. Se korjaantus ihan vaan veden heitolla ja suklaapatukalla. Täytyy varmaan varata muutamia patukoita laukkuun ihan vaan varmuuden vuoksi. Ei kai niistä ole haittaa ennaltaehkäisyssäkään.

Ja sitten nämä tissit. Voi että sentään. Tarviiko koko ajan kasvaa? Eikö semmonen kerta kasvupyrähdys riittäisi? Ei viitseis vähän väliä olla ostamassa uusia liivejä. Rupee nuo kuppikootkin käymään vähiin näissä halpis kaupoissa. Ja missä vaiheessa ylivuoto on normaalia? Mulla on tässä jo muutaman viikon liiveistä löytynyt päivän päätteeksi keltaset pläntit. Eikö senkin ole tarkoitus alkaa vasta loppumetreillä? Höh.

Toinen pinniskin tuli ostettua mukelolle. Käytettynä ostin ja 60 € makso. Mukaan tuli patja ja pinnasuojukset. Ei enää puutu paljookaan, ihan vaan kaikki muut.